Autor: Mait Kraun • 28. märts 2022

Turg näitab stabiliseerumise märke, erandiks raps

Põllumajandustoormete turg on märtsi teises pooles mõnevõrra stabiliseerunud. Volatiilsus on ajaloolises kontekstis aga jätkuvalt kõrge, sest Ukraina sõda tekitab palju ebakindlust. Erandina saab välja tuua rapsiseemned, mille hinnad tõusid uue rekordini.
Foto: Unsplash

Toidunisu hinnad on pärast meeletut tõusu stabiliseerunud

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960