Nõo Lihatööstus tõi koostöös Tartu Ülikooli, EASi ja Eesti Koolitoidu Liiduga turule tervisliku tootesarja noortele, et võidelda ülekaalulisusega ning pöörata tähelepanu tasakaalustatud toitumisele.
Nõo Lihatööstuse tootearendajad töötasid EASi programmi Disaini meistriklass raames ja koostöös Tartu Ülikooli töörühmaga välja tootesarja, mis aitab leevendada noorte ülekaalulisuse ja tervisliku toidutarbimise probleemistikku. Nõo algatusega liitusid ka Eesti Koolitoidu Liit ning mitmed gümnaasiumid. Tulemus sai heakskiidu noortelt endilt, kes olid kaasatud algusest peale.
Nõo Lihatööstuse ja Eesti Maaülikooli korraldatud lihahäkatoni tänasel finaalvõistlusel esitlesid meeskonnad oma uuenduslikke lihatooteid. Žürii valis võitjaks tiimi Katriin II (koosseisus Katriin-Loviis Viltsin, Martin Pent ja Mihkel Tammaru) ja nende veisesüdamest valmistatud südamepallid. Võidumeeskond pälvis 5000-eurose stipendiumi.
Nõo Lihatööstus läks suurima kohalikul kapitalil lihatööstusena üle täielikult roheenergial põhinevale tootmisele, mis oli osa ettevõtte mahukast keskkonna- ja investeeringuprogrammist.
Scandagra Eesti AS tegevjuhi Eigo Siimu sõnul on põllumajandusvaldkonna süda koostöö ja vastastikune usaldus. Pärast esimest kümmet kuud ametis tõdeb ta, et sektor on küll keerulises seisus, kuid just nüüd on kõige olulisem seista põllumehe kõrval ja aidata tal raskused üle elada.