Autor: Juuli Nemvalts • 28. aprill 2022

Lihaveisekasvatajad loodavad, et liha hind püsib

Lihaveise hinda kommenteerides ütleb Andres Vaan, et kui eelmine aasta oli kilohind kolm eurot, siis täna on hind isegi 4,70 peal olnud. „Lihaveiste kohalt ütlen, et kellel on täna võimalik loomi müüa, neil on head ajad – kurta küll ei saa. Samas on see ainult hetkeline seis nagu piima hind, mis korra hüppab üles ja siis kirjutatakse veel kaks aastat hiljem, et piimameestel on superajad,” muigab 2021. aasta põllumees.
Andres Vaan.

Põllumajandus-Kaubanduskoja liikmed tegid väljasõidu Topi tallu, et vaadata, kuidas piirkonna edumeelne mahelihaveisekasvatus sujub.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960