Autor: investor Toomas • 31. mai 2023

Kalamaksuga selgus majas. See asi haiseb!

Läinud nädala järel on nüüd siis selgus enam-vähem majas, kui suur saab tegelikult olema uus ressursimaks Norra lõhetootjatele, mille väljahõikamine 2022. aasta septembris viis mu portfellist hetkega 10 000 eurot.
Lerøy Seafoodi mulluse rekordaasta eest vopsab ka minu kontole dividend – 2,5 Norra krooni aktsia kohta. Kätte saan selle juba mõne päeva pärast.
Foto: Reuters/Scanpix

Sedakorda tõi uudis Norra kalakasvatajate aktsiatele tugeva kergendusralli. Ilmselt ei olnud turul sellist tulemust oodatud, et maks tuleb nii palju väiksem, kui oli Norra valitsuse esialgne ettepanek.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960