Autorid: Laura Saks, Eliisa Matsalu • 13. juuli 2023

Madis Kallas: olukord on hull – põllumehed vajavad lisaraha, aga raha ei ole

Põllumeeste olukord on hull ja nad vajavad toimetulekuks erakorralist toetust, kuid valitsusel on rahaga kitsas käes, ütles regionaalminister Madis Kallas.
Regionaalminister Madis Kallas sõnas, et äkki on võimalik põllumehi aidata ka muud moodi kui neile raha jagades.
Foto: Andras Kralla

Kallas märkis, et plaanib neljapäeval valitsuse istungil põllumeeste olukorrast rääkida. Põllumehed on öelnud, et külma kevade ja pika põua tõttu on neil praegu suurim kriis, mis nad taasiseseisvunud Eestis kogenud on. Minister Kallas tõdes, et olukord on kehv, kuid kahjuks häid lahendusi laual ei ole.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960