Autor: Põllumajandus.ee • 14. juuli 2023

Nõo Lihatööstuse pasteeti müüakse eksootilistes riikides

Nõo Lihatööstuse Eestiski menukat pasteeti eksporditakse nüüd näiteks Küprosele, Rumeeniasse ja Bulgaariasse.
Eesti hea toit tunnustust ka kaugemates riikides.
Foto: Nõo Lihatööstus

„Ka meie turist võib nüüd sealsete kohalike väikepoodide lettidelt leida Nõo pasteeti, mida valmistootena ekspordime,“ ütles Nõo Lihatööstuse tegevjuht Ragnar Loova. „Nii pälvib Eesti hea toit tunnustust ka kaugemates riikides. Oleme volitatud vahendajate kaudu saatnud esimesed kogused esmalt kohalikesse väikepoodidesse, mis võimaldab meil edaspidi uusi tellimusi saada, ekspordimahtu suurendada ja jõuda ka suurkettidesse. Eksport on Eesti ettevõtetele kahtlemata eluliselt tähtis suund.“

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960