Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. august 2023

Leedu mahetootjate juht: tavapõllumajanduse ettevõtetel tuleks panustada taastavasse põllundusse

Leedu mahetootjaid koondav AUGA Grupp kutsub tavapõllumajandust viljelevaid ettevõtjaid panustama taastava põllunduse rakendamisesse. AUGA Grupi juhi Kęstutis Juščiuse sõnul võimaldab see hajutada tururiske, vähendada kliimamuutustest tingitud sissetulekute volatiilsust ja saavutada paremaid majandustulemusi.
AUGA Grupi tegevjuht Kęstutis Juščius.
Foto: AUGA Grupp

AUGA kontsern viib järjekindlalt ellu strateegias sätestatud eesmärke arendada keskkonda säästvaid põllumajandustehnoloogiaid ja rakendada neid läbi ühistegevuse sealsetes farmides.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960