Autor: Koit Brinkmann • 30. august 2023

Vaidlused Tere saneerimiskava kinnitamise ümber jätkuvad

Piimatootja Tere saneerimismenetluses vaidlustasid kaks võlausaldajat järjekordselt maakohtu määruse ning seitsme ja poole aasta jooksul pole olemuslikult kiireloomulises menetluses suudetud saneerimiskava jõustada.
Piimatööstuse Tere juhatuse esimehe Ülo Kivise arvates venitavad kaks võlausaldajat pahatahtlikult saneerimismenetlust.
Foto: Liis Treimann

Eelmisest sügisest võttis Harju maakohtu kohtunik Marget Hendriksen Tere saneerimismenetluse juhtimise üle ennast sellelt kohalt ise taandanud kolleegilt Hannes Olevilt. Enesetaandus tõi kohtunik Olevile hiljem süüdimõistmise riigikohtu distsiplinaarkolleegiumilt.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960