Autor: Põllumajandus.ee • 11. september 2023

5 Eesti projekti kandideerivad konkurssil ARIA23

Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika võrgustik korraldab viiendat aastat konkursi "Inspireeriv põllumajandus ja maaelu" - Agricultural and Rural Inspiration Awards 2023 (ARIA23).
5 Eesti projekti kandideerivad konkurssil ARIA23.
Foto: Maainfo

Seekord on konkursi teemaks "Oskuste suurendamine põllumajanduses ja maapiirkondades". Konkursil said osaleda projektid, mis on saanud toetust Euroopa Maaelu Arengu Põllumajandusfondist (EAFRD) perioodil 2014-2020. Konkurss oli avatud kuni 18. augustini 2023 ning projekte sai esitada läbi riiklike maaeluvõrgustike, iga liikmesriik maksimaalselt 8 projekti.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960