Autor: Harro Puusild • 14. september 2023

Põllumajandusettevõtete juhtide palgaraport | 2. kvartal 2023

Põllumajandusettevõtte juhtide keskmine brutopalk ulatus 2023. aasta 2. kvartalis 1553 euroni. Põllumajandus.ee teeb juhtide mediaan- ja keskmistest palkadest maakondliku ülevaate.
Põllumajandusettevõtete juhtide brutopalk ulatus teises kvartalis 1553 euroni.
Foto: Pixabay

Suurimat keskmist palka teenivad Rapla maakonna põllumajandusettevõtete juhid ja suurim mediaanpalk on Järva maakonna juhtidel, selgub statistikaameti andmetest. Rapla maakonna põllumajandusettevõtete juhtide keskmine brutopalk oli 2. kvartalis 1930 eurot, väikseim oli see Võru maakonnas. Tabelist leiad ka teiste maakondade palgaandmed.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960