Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. september 2023

Põllumajandussektori palgaraport | 2023. aasta 2. kvartal

Põllumajandus.ee teeb statistikaameti värskete andmete põhjal ülevaate, millised olid põllumajandussektoris töötavate inimeste palgad 2023. aasta teises kvartalis. Kokku vaatleme 6 ametirühma palkasid.
Põllumajandussektori palgad liiguvad tõusutrendis.
Foto: Pixabay

Loos vaatleme kuue ametirühma palkasid 2. kvartalis: loomakasvatajad, segapõllumajanduse oskustöölised, taimekasvatuse oskustöölised, loomakasvatuse lihttöölised, taimekasvatuse lihttöölised ning põllumajandus- ja metsandusjuhid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960