Autor: Põllumajandus.ee • 18. september 2023

Põllumajanduse palgaraport | Farmijuhatajate ja agronoomide palgad 2. kvartalis 2023

Põllumajandus.ee teeb statistikaameti andmetele tuginedes ülevaate farmijuhatajate ja agronoomide mediaan- ja keskmistest palkadest teises kvartalis.
Farmijuhatajate keskmine palk ulatub ligi 2000 euroni.
Foto: Pixabay

Farmijuhatajate keskmine brutopalk oli teises kvartalis 1949 eurot, agronoomide keskmine palk ületas seejuures 2000 euro piiri, selgub statistikaameti andmetest. Lisaks riiklikule keskmisele toome ülevaates välja eraldi ka Järva maakonna, Tartu maakonna ja Lääne-Viru maakonna farmijuhatajate ja agronoomide palgad.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960