Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 20. september 2023

Suurtootjad lõid maailma esimese mitut tootjat ühendava iseliikuvate sõidukite koostöörühma

Ettevõtted CLAAS, AgXeed ja Amazone on loonud esimese iseliikuvate sõidukite koostöörühma ning pakuvad lahendusi ulatuslikult automatiseeritud ja autonoomsete välitööde jaoks. Teisi partnereid oodatakse rühmaga ühinema põllumajandusnäituse Agritechnica toimumise ajaks.
CLAAS, AgXeed ja Amazone on loonud esimese iseliikuvate sõidukite koostöörühma.
Foto: 3A – ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY

Rühma 3A – ADVANCED AUTOMATION & AUTONOMY eesmärk on kiirendada pool- ja täisautonoomsete traktori ja tööseadme kombinatsioonide väljatöötamist, standardiseerimist ja turule toomist ettevõtete ühildatud oskusteabe abil ning teised põllumajandusmasinate tootjad on oodatud selle algatusega ühinema.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960