Autor: Põllumajandus.ee • 16. oktoober 2023

Maaülikooli professor valiti WHO töörühma

Eesti Maaülikooli professor Rajeev Bhat määrati Euroopa Liidu eksperdiks Maailma Terviseorganisatsiooni (ÜRO WHO) „Guideline Development Groupi” juures. Seda uudist kinnitades väljendas professor Bhat oma rõõmu tunnustuse üle.
Eesti Maaülikooli professor Rajeev Bhat.
Foto: Erakogu

Bhat pidas enda ametisse nimetamist üheks kõige keerulisemaks rolliks oma enam kui kaks aastakümmet kestnud karjääris põllumajandus-toiduainetehnoloogia valdkonnas. Professor rõhutas, et ta jagab oma teadmisi erinevatest toiduainete kvaliteedi ja ohutusega seotud küsimustes ning aitab kaasa ajutise juhtrolli saavutamisele, mille eesmärk on vähendada ülemaailmsete traditsiooniliste toiduturgudega seotud rahvatervise riske.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960