Autor: Põllumajandus.ee • 19. oktoober 2023

Maaülikooli rohelises linnakus kasvab kaitsealuseid ja väärtuslikke liike

Suurel osal Eesti Maaülikooli linnakust jäeti kevadel muru niitmata, et ligi 30 hektariline ala põhjalikult läbi uurida. Eesmärk oli teada saada, millised liigid linnakus elutsevad ja millised alad on kõige elurikkamad. Oktoobri alguses toimunud elurikkuse seminaril tutvustati tulemusi.
Vaade EMÜ Metsamajale.
Foto: Kristina Kurm

Linnaku elurikkust hinnati sel kevadsuvel mitmes jaos ja suur liikide loendamise päev oli loodusvaatluste maratoni ajal 10. juunil, kui linnakusse olid liike määrama oodatud kõik huvilised.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960