Autor: Põllumajandus.ee • 8. november 2023

MES ootab maaelu maine konkursside auhinnakujude ideekavandeid

Maaelu Edendamise Sihtasutus (MES) kuulutab välja konkursi uute auhinnakujude leidmiseks.
Tauno Kangro skulptuuridega on seni tunnustatud parimat piimakarjakasvatajat ja lihaveisekasvatajat.
Foto: Raul Mee

Konkursi eesmärk on leida auhinnakuju maaelu mainega seotud konkursside (parim lihaveisekasvataja, parim piimakarjakasvataja, parim taimekasvataja) võitjate autasustamiseks. Ideekavandis esitatud auhinnakuju võib olla pronksi-, klaasi-, puidu-, metalli või muu materjali taies. Materjale võib omavahel kombineerida.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960