Laupäeval, 18. novembril toimub Tallinnas Kultuurikatlas festivali Maitsev Eesti raames mahekonverents, kus asjaosalised arutlevad Eesti mahetoidu ja -tootmise võlude ja valude üle.

- Mahepõllumajanduse aastakonverents keskendub koostööle ja arenguvõimalustele.
- Foto: Pexels
Kultuurikatlas toimuval „Mahepõllumajanduse aastakonverentsil – Koostöö mahetoidu tarneahelas“ saab teada, kuidas jõuab eestimaine mahetoitharidusasutustesse, toitlustusse, kauplustesse ja inimeste toidulauale. Millised on mahetoidu tarneahelas tegutsevate ettevõtjate väljakutsed ja võimalused ning kuidas läheb omavaheline koostöö, sellest räägivadki konverentsi vestlusringidesasjaosalised ise, alates mahepõllumeestest ja -töötlejatest kuni kokkade ja turustajateni.
Laiema vaate mahepõllumajandusega seotud arengutest kogu maailmas annab Helga Willer Šveitsi mahepõllumajanduse instituudist FiBL.
Konverentsil kuulutatakse välja ka konkursside „Parim mahetootja 2023“ ja „Parimad mahetooted 2023“ võitjad ning saab maitsta konkursil osalenud tooteid.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Konverentsi kava leiad
SIIT. Konverentsi on võimalik jälgida veebist, soovi korral vaata seda
SIIT.
Konverentsi korraldab Ökoloogiliste Tehnoloogiate Keskus koostöös Mahepõllumajanduse Koostöökoguga.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Yara on formuleerinud YaraVita® tooted kas vesilahuse või suspensioonina, vastavalt sellele, kuidas ja mis aja jooksul on taimedele toiteelemendid vajalikud. Vesilahus tähendab seda, et toiteelemendid on vees juba eelnevalt lahustatud ning seetõttu on nad taimedele koheselt ja kiiremini kättesaadavad. Samas on nende toimeaeg tänu sellele lühem, kui näiteks suspensioonidel.