Autor: Toomas Kelt • 1. detsember 2023

Pank: volatiilsus on põllumajanduse uus normaalsus

Kuigi põllumajandust mõjutavad praegu kiirelt muutuvad majandusolud, kliimamuutused ja rohelepe, on meil üks eelis – meie piirkonnas peaks tulevikus olema teraviljakasvatus tõhusam kui praegu, rääkis SEB panga põllumajandussektori kliendihaldur Andrus Mägi konverentsil "Põllumajanduse Äriplaan 2024".
SEB panga põllumajandussektori kliendihaldur Andrus Mägi.
Foto: Oleg Hartsenko

Enne põllumajandusele keskendumist tutvustas konverentsil aga Margus Kärt, SEB panga finantsturgude riskinõustaja, majanduses toimuvat.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960