Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. märts 2024

Põllumajandussektori palgaraport | 2023. aasta 4. kvartal

Põllumajandus.ee teeb statistikaameti värskete andmete põhjal ülevaate, millised olid põllumajandussektoris töötavate inimeste palgad 2023. aasta 4. kvartalis. Kokku vaatleme 6 ametirühma palkasid.
Palgaandmetest selgub, et näiteks põllumajanduse, metsanduse ja kalanduse lihttöölistest teenivad kõrgeimat keskmist palka Hiiu maakonna töötajad.
Foto: Pixabay

Loos vaatleme kuue ametirühma palkasid 4. kvartalis: loomakasvatajad; segapõllumajanduse oskustöölised; taimekasvatuse oskustöölised; loomakasvatuse lihttöölised; põllumajanduse, metsanduse ja kalanduse lihttöölised ning põllumajandus- ja metsandusjuhid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960