Autor: Põllumajandus.ee • 6. veebruar 2024

EKRE: ootame ettepanekuid rohepöörde kahjulike mõjude vähendamiseks

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna (EKRE) fraktsioon kutsub põllumehi üles saatma Riigikogu komisjonidele ja valitsusele ettepanekuid Euroopa Liidu põllumajanduspoliitika muutmiseks. Ühtlasi tegi fraktsioon ettepaneku kutsuda lähiajal kokku Riigikogu maaelu- ja Euroopa Liidu asjade komisjonide, ministeeriumi ja põllumeeste esindajate ühisistung Eesti seisukohtade kujundamiseks.
Ka Eesti põllumehed kogunesid 2019. aastal üheskoos saja traktoriga Toompeale meelt avaldama. Fotol traktorid Pärnu maanteel.
Foto: Andres Haabu

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni liikme Rain Epleri sõnul on üleskutse ajendatud Euroopa Komisjoni presidendi Ursula von der Leyeni antud lubadusest tulla Euroopa ülemkogu põllumajandusministrite 26. veebruaril toimuval kohtumisel välja algatuste paketiga, et vähendada rohepöördest tulenevat koormust põllumeestele.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960