Autor: Põllumajandus.ee • 26. veebruar 2024

Maaülikool tunnustas ülikoolipere liikmeid

Maaülikool kutsus ülikooli töötajad 22. veebruaril ülikooli raamatukokku, et tähistada koos Eesti Vabariigi aastapäeva ja tänada neid ülikoolipere liikmeid, kes pälvisid sel aastal riigi tunnustuse oma teadustöö eest ning on panustanud ühiskonna elu edendamisesse.
Maaülikool tunnustas kolleege.
Foto: Maria Kilk

Rektor Ülle Jaakma ütles, et tal on suur rõõm kõikide maaülikooli kolleegide üle, kes teevad oma tööd iga päev südamega ja selleks, et Eesti maa oleks hoitud ning ka inimestel oleks siin hea elada. „Ülikooli poolt ütlesime sel vabariigi aastapäeva eelsel hetkel aga tänusõnad neile, kes said tänavu riikliku tunnustuse oma teadustöö eest ja kelle me teaduspreemiate konkursile esitasime. Lisaks tänasime neid kolleege, kes on aasta jooksul oma tööga eriliselt esile tõstetud,“ sõnas rektor Jaakma.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960