Autor: Põllumajandus.ee • 22. märts 2024

Maal elamise mainet hakatakse sihipäraselt parandama

18. märtsil allkirjastasid 11 suuremat Eesti maaelu arendusorganisatsiooni ühise kavatsuse koostöökokkuleppe Maal elamise päeva korraldamiseks. Koostöökokkuleppe raames tegutsetakse, et tagada maapiirkondade regionaalselt tasakaalustatud elukeskkond ja hoida kõrgel maaelu positiivset mainet.
Koostööleppele kirjutasid alla 11 erinevat organisatsiooni.
Foto: MES

Viis aastat korraldatud Maal elamise päev on muutunud ühiskonnaks üheks maaelu arendamise ja populariseerimise majakaks. Igal sügisel aset leidev üleeestiline sündmus avab külastajale maaomavalitsused, et tutvustada maal elamise ja tegutsemise võimalusi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960