20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tere juht: kevadeks piim odavamaks ei lähe

Tere AS tegevjuht Ülo Kivine ennustas, et piim, kui tooraine kevadeks odavamaks ei lähe.

"Tootmise kuluartiklid on kõige suuremad. Tooraine, elekter, tööjõud ja kütus- need on sisendid, mis on kallimaks läinud ka meil," sõnas Tere AS tegevjuht Ülo Kivine.

"Tooraine ehk piim on kallinenud 20%," ütles ta. Tulevikku Kivine ennustada väga ei soovinud, kuid nentis, et tooraine lähiajal ei odavne. "Trend on see, et tooraine ei odavne. Kui palju veel tõuseb, ei oska öelda," sõnas Kivine. "Kevadeks piim odavamaks ei lähe," kinnitas Kivine.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960