Autor: Heino Laiapea • 28. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kaspar Järvala asutas oma künniklubi

Kehtna künnimeister Kaspar Järvala esitas äriregistrile avalduse MTÜ Kaspar Järvala künniklubi asutamise kohta.

Koos isaga Kehtnas tehnikafirma OÜ Rodnas loonud 35 aastane Kaspar Järvala on oma künniklubi asutamist kavandanud pikemat aega.

"Nüüd on see lõpuks tehtud, äriregistrist tuli eelmisel nädalal kinnitus," rääkis  Järvala. Künniklubi juhatus on kaheliikmeline:  Kaspar Järvala ja tema kauaaegne  koostööpartner ja põllumees  Jaanus Kaljula.

"Usun, et oma klubina on lihtsam künniasja ajada. Künniklubi eesmärk pole üksnes võistlustel osalemine, vaid mitmesugused künnioskuste arendamise ettevõtmised," põhjendas künnimees oma otsust. 

Kaspar Järvala künniklubi on esimene taoline künniklubi Eestis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960