Hellenurme: Soovin jätkuvat meelekindlust teha julgeid otsuseid

Anu Ait OÜ juhi Anu Hellenurme sõnul jääb aastat 2014 meenutama paljugi positiivset.

„2014. aasta on olnud Anu Aidale tähendusrikas 15. sünnipäeva aasta. See on hetk, mil koos kolleegidega tunnustada õnnestumisi ning ühiselt suurema omandatud kogemusega uute eesmärkide suunas edasi liikuda," võttis aasta 2014 kokku ettevõtte juht Anu Hellenurme. „Suurepärased elamused edukatelt tööreisidelt Prantsusmaale, Gruusiasse ja Venemaale on inspiratsiooniks ning tahtmine tugeva meeskonna ja ettevõttena jätkusuutlikult kasvada on kindel“.

Jaksamist ning kaunist valgust uude aastasse!

„Kõikidele Eesti põllumeestele sooviks jätkuvat meelekindlust teha julgeid ja argumenteeritud otsuseid ning otsida koostöödest parimaid lahendusi. Koos partnerite ja liitlastega saab tasakaalukalt edasi liikuda. Keerulisi olukordi esineb elus ja äris ikka, tähtis on säilitada rahu ja selgus. Tegutsegem teadlikult ja põhjendatult,“ soovis Hellenurme.

 

 

 

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised