Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 23. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hellenurme: Soovin jätkuvat meelekindlust teha julgeid otsuseid

Anu Ait OÜ juhi Anu Hellenurme sõnul jääb aastat 2014 meenutama paljugi positiivset.

„2014. aasta on olnud Anu Aidale tähendusrikas 15. sünnipäeva aasta. See on hetk, mil koos kolleegidega tunnustada õnnestumisi ning ühiselt suurema omandatud kogemusega uute eesmärkide suunas edasi liikuda," võttis aasta 2014 kokku ettevõtte juht Anu Hellenurme. „Suurepärased elamused edukatelt tööreisidelt Prantsusmaale, Gruusiasse ja Venemaale on inspiratsiooniks ning tahtmine tugeva meeskonna ja ettevõttena jätkusuutlikult kasvada on kindel“.

Jaksamist ning kaunist valgust uude aastasse!

„Kõikidele Eesti põllumeestele sooviks jätkuvat meelekindlust teha julgeid ja argumenteeritud otsuseid ning otsida koostöödest parimaid lahendusi. Koos partnerite ja liitlastega saab tasakaalukalt edasi liikuda. Keerulisi olukordi esineb elus ja äris ikka, tähtis on säilitada rahu ja selgus. Tegutsegem teadlikult ja põhjendatult,“ soovis Hellenurme.

 

 

 

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960