Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 5. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taimetervise valdkonna riigilõivud on muutunud

Riigilõivuseaduse muudatused kehtestavad taimetervise valdkonnas uued riigilõivu summad alates 01.01.2015.

Näiteks Riigilõivuseaduse § 248 lg 1 kohaselt tuleb nüüdsest taimepassi väljastamise eest tasuda riigilõivu 5 eurot iga 100 taimepassi kohta.  Riigilõivuseaduse § 248 lg 4 kohaselt peab taimepassi väljastamise õiguse eest tasuma sellest aastast riigilõivu summas 64 eurot.

Muudatustega on võimalik tutvuda Põllumajandusameti kodulehel

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616