Konverents võtab kokku põllumajanduspoliitika senise mõju Eestile

Põllumajandusministeerium korraldab homme Tallinnas konverentsi, kus võetakse kokku Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika mõju Eesti toiduainesektorile, keskkonnale, põllumajandusele ja maaettevõtlusele aastatel 2004-2014, tutvustatakse valikuid aastani 2020 ning alustatakse diskussiooni põllumajanduse kaugematest väljavaadetest.

Konverentsil esinevad põllumajandusminister Ivari Padar, Euroopa Komisjoni põllumajanduse ja maaelu arengu peadirektoraadi peadirektori asetäitja Mihail Dumitru, Euroopa Keskkonnapoliitika Instituudi (IEEP) emeriitprofessor Alan Buckwell,  OECD kaubanduse ja põllumajanduse direktoraadi põllumajanduspoliitika vanemanalüütik Catherine Moreddu ning Eesti Maaülikooli, Põllumajandusuuringute Keskuse ja Põllumajandusministeeriumi esindajad.

Konverentsi sihtgrupp on põllumajandustootjad ja nende esindusorganisatsioonid, maaettevõtjad, toiduainetööstuse esindajad, põllumajanduse ja maaelu arengust huvitatud organisatsioonide esindajad, teiste ministeeriumite ja kohalike omavalitsuste esindajad ning ajakirjanikud.

Konverents "Ühise põllumajanduspoliitika rakendamine Eestis – tulemused ja tulevikuväljavaated" toimub 27. jaanuaril 2015 algusega kell 10.00 Tallinnas hotellis Radisson Blu Hotel Olümpia. Konverentsil osalemine on tasuta.

Lisainfo ja registreerumine: http://www.agri.ee/et/konverents-uhise-pollumajanduspoliitika-rakendamine-Eestis-2015.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised