Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 27. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

PRFoods ja selle tütarühingute juhtorganites tehti muudatused

21.01.2015 esitasid AS-i PRFoods juhatuse liikmed Katre Kõvask ja Erik Haavamäe AS-i PRFoods nõukogule tagasiastumisavaldused. Mõlemad juhatuse liikmed astuvad juhatusest tagasi 01.02.2015.

AS-i PRFoods juhatuse liikmete tagasiastumises lepiti kokku Baltikumi ja Venemaa jäätise ja külmkauba äritegevuse müügitehingu läbirääkimiste käigus. Müügitehing viidi lõpule 2014. a lõpus ja täiendav informatsiooni tehingu kohta on kättesaadav SIIN.

AS-i PRFoods juhatuse liikmed Katre Kõvask, Erik Haavamäe ja Silver Kaur jätkavad tehingu käigus müüdud ühingute (Premia Baltikumi jäätise- ja külmkaubaäri)  juhtorganite liikmetena. Seoses juhatuse liikmete tagasiastumisega astub nõukogu esimees Indrek Kasela tagasi AS-i PRFoods nõukogust ja võtab üle AS-i PRFoods igapäevase juhtimise juhatuse esimehena. Ta esitas vastavasisulise AS-i PRFoods üldkoosolekule adresseeritud tagasiastumisavalduse AS-i PRFoods juhatusele 23.01.2015. Indrek Kasela tagasiastumise kuupäevaks on 31.01.2015. Indrek Kasela asub tegutsema AS-i PRFoods juhatuse esimehena ning Lauri Kustaa Äimä nõukogu esimehena alates 02.02.2015.

Seoses muudatustega AS-i PRFoods kontserni emaettevõtja juhtorganites kutsutakse Katre Kõvask ja Erik Haavamäe tagasi ka kontserni tütarühingute juhtorganitest. Mõlemad, Katre Kõvask ja Erik Haavamäe, on tütarühingute Saaremere Kala AS-i ja Vettel OÜ nõukogu liikmed. Kõik Saaremere Kala AS-i nõukogu liikmed (sealhulgas Silver Kaur) kutsutakse tagasi ning nõukogu hakkab koosnema kolmest liikmest: Indrek Kasela, Lauri Kustaa Äimä ja Kuldar Leis. Vettel OÜ nõukogu jätkab samuti kolmeliikmelisena ning koosneb Indrek Kaselast (kes jätkab oma senist tegevust nõukogu liikmena) ning Lauri Kustaa Äimä ja Margus Rebane vahetavad välja senised liikmed Katre Kõvaski ja Erik Haavamäe.

Lisaks kontserni Eesti ühingute juhtorganites tehtavatele muudatustele kutsutakse Katre Kõvask ja Erik Haavamäe tagasi Soome tütarühingu Heimon Kala Oy juhatusest. Alates 02.02.2015 on Heimon Kala Oy juhatus kaheliikmeline ja koosneb Indrek Kaselast ja Margus Rebasest.

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Bruno Aleksander DominguesReklaamimüügi projektijuhtTel: 566 64 616