• 21.10.16, 10:39
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Piimatalgud Dimediumis – terve Eesti nimel!

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda kutsus Eesti toidu kuu jätkuks kõiki eestimaalasi üles jooma rohkem Eesti piima ja tarbima rohkem kodumaiseid piimatooteid.
Kutsume kõiki eestimaalasi piimatalgutega liituma!
  • Kutsume kõiki eestimaalasi piimatalgutega liituma!
  • Foto: Dimedium AS
Dimedium võttis üleskutset südamega ja alates 7. oktoobrist on kõikides Dimediumi kontorites üle Eesti lõunasöögiks kodumaiseid piimatooted.
Miks me seda teeme? Meil on 3 head põhjust.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Esiteks.
Vaata, mis toimus
Oktoobrikuu jooksul saab temaatilisi postitusi ja videoid jälgida Dimediumi Facebooki lehel.
 
Teiseks.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Kolmandaks

Artikkel jätkub pärast reklaami

Dimedium on piimakarja viimase kahe aasta muredele oma oskuste ja võimetele vastavalt pidevalt kaasa elanud, lahendusi otsinud ning tähelepanu juhtinud. Nimekiri avalikest arvamustest on tähelepanuvääriv:SIITKas me teame, mida piimatarbija tegelikult tahab“.SIITSIITSIIT
1. September 2015 viisime läbi küsitluse piimatoodete eelistuste kohta, seda näed
2. November 2015 Piimafoorumil ettekanne „
3. Aprill 2016 ilmus artikkel piimatootmise tähtsusest Eestis. Loe seda
4. Mai 2016 reporteritund piima ja sealihatootmise hääbumisest Eestis. Kuulata saad seda
5. Samu seisukohti jagasime juba 2009. Loe toonast arvamuslugu

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 03.09.25, 11:52
Olukorrast väetiseturul ja sügisväetamine Veeseaduse vaates
Jälle on üks hooaeg lõppemas ning 2025. aasta saagid on peagi salves. Aasta oli meil taas keeruline, oma jahedate ilmade ja rohkete sademetega, nagu tavaliselt – põllumajanduses ei hakka kunagi igav.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele