Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 16. detsember 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ukrainas probleem viljatranspordiga

Ukrainas probleem viljatranspordiga
Autor: Äripäev AS
Praegu, 2016/2017 hooajal, seisab Ukraina teraviljaturg silmitsi teraviljaveoks vajaliku veeremi puudusega, vahendab UkrAgroConsult.

Kuigi transpordivahendite puudust on varasemalt seostatud peamiselt raudteevagunite puudumisega, on nüüd muutunud ka veoautode kättesaadavus teravaks probleemiks, kirjutab UkrAgroConsult.

Probleemid logistikaga Ukrainas on endaga juba kaasa toonud muutusi eksportijate ostustrateegias. Veelgi enam, logistiliste probleemide tõttu ei suuda Ukraina täielikult realiseerida oma teravilja ekspordipotentsiaali sel hooajal, samuti võib see oluliselt muuta järgmise hooaja tegemis ja tulemust.UkrAgroConsult toob välja, et 2016/2017 teravilja ekspordi languse tõttu jäi teravilja palju üle, see ülejääk kantakse järgmisele hooajale, mis omakorda võib muuta hinnataset 2017/2018 hooajal. Märkimisväärsed ülejäägid muudavad ka viljakasvatajate külviplaane tuleval kevadel.Sigrid SõrmusPõllumajandus.ee kaasautor

Jaga lugu
Pollumajandus.ee suurtoetajad:
Pollumajandus.ee toetajad:
Sigrid AunapPõllumajandus.ee juhtTel: 555 14 990
Kim LaanveeReklaamimüügi projektijuhtTel: 588 07 751