17. veebruar 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börs: rapsi hinnatõus jätkub

Börs: rapsi hinnatõus jätkub
Foto: Reuters/Scanpix
Nädala börsiuudised: importijad lülituvad Ukraina nisult üle Venemaa omale; rapsiseemnete hinnatõus jätkub; Hiina tõstab järsult kanaliha importi; kakao hinnalangus ei pruugi kaua kesta; USA põllumajandustoormed kallinesid; OPEC peab naftaleppest kinni; bensiin jätkab kallinemist.

Importijad lülituvad Ukraina nisult üle Venemaa omale

Toidunisu hind

Nisu hind
Foto: Äripäev AS

Rapsiseemnete hinnatõus Euroopas jätkub

Rapsiseemnete hind

Hiina tõstab järsult kanaliha importi

Kasu saavad Ladina-Ameerika riigid

kanaliha hind

Kanaliha hind Euroopas
Foto: Äripäev AS

Kakao hinnalangus ei pruugi kaua kesta

Kakao hind

Kakao hind
Foto: Äripäev AS

USAs

maisi hind

nisu

Sojaubade

Robusta kohv

Kooritud piima pulbri hind

OPEC peab naftaleppest kinni

Bensiini hind tõuseb edasi

Rotterdami 95 bensiini hind

Bensiini hind
Foto: Äripäev AS

Autor: Mait Kraun, kaasautor

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960