Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 24. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EPKK valis uue juhatuse liikme

EPKK uus juhatuse liige on Vahur Tõnissoo
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
8. mail toimunud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) nõukogu istungil valiti põllumeeste keskliidu senine juht Vahur Tõnissoo koja juhatuse liikmeks.

Tõnissoo asub juhatuse liikme ülesandeid täitma päevast, mil EPKK ja Eesti Põllumeeste Keskliidu ühinemine on kantud äriregistrisse. Tõnissoo ülesandeks on koordineerida koja põllumajanduse valdkonda ja korraldada koja põllumajanduse grupi tööd.

Kolm uut toimkonda. Istungil anti ka nõusolek kolme uue koja toimkonna moodustamiseks. Lähiajal moodustatakse EPKK maaelutoimkond, mahetoimkond ja piirkondlike põllumeeste liitude toimkond (vastavalt koja ja põllumeeste keskliidu ühinemislepingule; toimkonna liikmeteks on põllumeeste keskliidu endised liikmed ja Ida-Virumaa taluliit).

EPKK nõukogu otsustas koosolekul edasi minna ka koja kommunikatsioonistrateegia väljatöötamisega.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960