EPKK valis uue juhatuse liikme

EPKK valis uue juhatuse liikme
EPKK uus juhatuse liige on Vahur Tõnissoo

8. mail toimunud Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja (EPKK) nõukogu istungil valiti põllumeeste keskliidu senine juht Vahur Tõnissoo koja juhatuse liikmeks.

Tõnissoo asub juhatuse liikme ülesandeid täitma päevast, mil EPKK ja Eesti Põllumeeste Keskliidu ühinemine on kantud äriregistrisse. Tõnissoo ülesandeks on koordineerida koja põllumajanduse valdkonda ja korraldada koja põllumajanduse grupi tööd.

Kolm uut toimkonda. Istungil anti ka nõusolek kolme uue koja toimkonna moodustamiseks. Lähiajal moodustatakse EPKK maaelutoimkond, mahetoimkond ja piirkondlike põllumeeste liitude toimkond (vastavalt koja ja põllumeeste keskliidu ühinemislepingule; toimkonna liikmeteks on põllumeeste keskliidu endised liikmed ja Ida-Virumaa taluliit).

EPKK nõukogu otsustas koosolekul edasi minna ka koja kommunikatsioonistrateegia väljatöötamisega.

Osale arutelus

Põllumajandus.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Pollumajandust sotsiaalmeedias

RSS

Põllumajandus.ee toetajad:

Valdkonna töökuulutused

Uudised