Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 1. veebruar 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETKI kutsub sõnniku ja põhu töötlemise infopäevale

Eelmisel aaastal toimus Väätsa Agro põldudel ka vedelsõnniku käitlemise õppepäev.
Foto: Meelika Sander-Sõrmus
Infopäev on põllumajandustootjale tasuta ja see toimub 14. veebruaril 2018 Väätsa Agros.

Ürituse korraldavad Eesti Taimekasvatuse Instituut (ETKI) ja Eesti Agritehnika OÜ rahvusvahelise projekti "Vedelsõnniku hapestamine Läänemere piirkonnas" (Baltic Slurry Acidification) raames. Üritust toetab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Päevakava:

10:45 Kogunemine, Väätsa Agro Lõõla suurfarmi seminariruum11:00 Väätsa Agro tutvustus11:15 Baltic Slurry Acidification projekti ülevaade – Kalvi Tamm, ETKI11:45 Laudas hapestamine – Holger Schulz, JH Agro A/S12:30 Põllul hapestamine – Morten Toft, BioCover13:15 Arutelu

13:30 Kohvipaus

13:45 Vedelsõnniku separeerimine – Henk Eggink, Slootsmid Mesttechniek B.V. ja Rainer Sinikas Eesti Agritehnika OÜ

14:30 Bioetanooli tehase kavandi tutvustus – uus müügiväljund põhule – Kaspar Ojasoo, Baltic Bioethanol OÜ

15:15–15:25 Kohvipaus

15:30–16:30 Ekskursioon Lõõla suurfarmis – Margus Muld

.

Registreerimine üritusele SIIN

Üritus toimub koostöös.

Asukoht: Väätsa Agro AS, Väätsa vald, Lõõla küla, Lõõla Lüpsikarja Farm. GPS koordinaadid 58.931435, 25.381516

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960