Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 16. oktoober 2020

Suur fotogalerii: Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020

14. ja 15. oktoobril toimunud Eesti Põllumajanduse Aastanäitust EPA2020 saab pidada mõnusalt kordaläinuks. Messi külastajate tagasiside põhjal võib välja tuua märksõnad: oli huvitav, oli professionaalne, kõike oli parajalt palju.
Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020
Foto: Mana Kaasik

Eesti Rahva Muuseumis toimunud mess tõi kokku Eesti põllumajandussektori otsustajad ja põllumeeste kõige olulisemad koostööpartnerid. Kahe päeva jooksul tutvustati põllumajanduse trende ja innovaatilisi tehnoloogiaid.

Aastanäitusel EPA2020 osales eksponendina üle 80 ettevõtte ja organisatsiooni, nende hulgas sektori juhtivad masina- ja söödafirmad, pangad ja teised ettevõtted.

Messi raames toimus ka 30 erinevat seminari ja konverentsi.

Eesti Põllumajanduse Aastanäitus EPA2020.
Foto: Mana Kaasik
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960