Olete oodatud veebiseminarile „Klostriidide põhjustatud valekäärimine ja selle vältimine silos“. Veebiseminar toimub 11. märtsil kell 13.00.

- Uus silovalmistamishooaeg ei ole enam kaugel.
- Foto: Dimedium AS
Lektor Andres Olt, Eesti Maaülikooli sööda ja ainevahetuse uurimise laboratooriumi juhataja, annab vastused järgmistele küsimustele:
• Kes on võihappebakterid?
• Miks tekib silo valmistamisel klostriididest tingitud valekäärimine?
Artikkel jätkub pärast reklaami
• Millised tagajärjed on võihappelisel käärimisel silos?
• Mida saame eelmise aasta kogemusest õppida selle aasta silode tegemisel?
Lektorile saab esitada küsimusi silo valmistamise, säilitamise ja söötmist puudutavatel teemadel. Lisaks annab Helen Link
Dimediumist ülevaate, miks ja millal kasutada sooladel baseeruvaid silokindluslisandeid Safesil Challenge ja Safesili PRO.
Registreeru veebiseminarile
SIIN.
Veebiseminari ei salvestata. Seminari orienteeruv kestus on 1,5 tundi.
Veebiseminar on teile abiks parima põhisööda valmistamisel, mis võimaldab teil hoida ostusöötade kulud madalamad, piimatoodangu kõrgema ning loomad tervemad.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Scandagra Eesti viljaäri juht Marge Pähkel ja teravilja ostujuht Urbo Vilibert tõid stuudiosse värske pildi Eesti ja maailma viljaturust. Põldude olukord Eestis on hetkel muljetavaldav – taliviljad on tihedad kui mets ning taliraps õitseb pikalt ja rikkalikult. Loodetav suur saak seab aga surve alla logistika, kuivatamise ja ladustamise. Urbo Vilibert rõhutas, et päikest on saagi küpsemiseks veelgi vaja, kuid koristuseks tuleb valmis olla – vastasel juhul võib vili minna hapuks juba platsil.