Lektor Andres Olt, Eesti Maaülikooli sööda ja ainevahetuse uurimise laboratooriumi juhataja, annab vastused järgmistele küsimustele:
• Kes on võihappebakterid?
• Miks tekib silo valmistamisel klostriididest tingitud valekäärimine?
• Millised tagajärjed on võihappelisel käärimisel silos?
• Mida saame eelmise aasta kogemusest õppida selle aasta silode tegemisel?
Lektorile saab esitada küsimusi silo valmistamise, säilitamise ja söötmist puudutavatel teemadel. Lisaks annab Helen Link Dimediumist ülevaate, miks ja millal kasutada sooladel baseeruvaid silokindluslisandeid Safesil Challenge ja Safesili PRO.
Registreeru veebiseminarile SIIN.
Veebiseminari ei salvestata. Seminari orienteeruv kestus on 1,5 tundi.
Veebiseminar on teile abiks parima põhisööda valmistamisel, mis võimaldab teil hoida ostusöötade kulud madalamad, piimatoodangu kõrgema ning loomad tervemad.