Autor: Põllumajandus.ee • 18. august 2021

Veerand sajandit Eesti põllumeeste ja toidutootjate nimel

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda tähistab 26. augustil Viljandi teatris Ugala koja loomise 25. aastapäeva. Tähtpäevaks ilmuvas raamatus heidetakse pilk koja senisele tegevusele ja arutletakse nii organisatsiooni kui Eesti põllumajandus- ja toidusektori tuleviku üle.
Soovime Eesti Põllumajandus-Kaubanduskojale pikka iga!
Foto: Pixabay

Raamatu esimeses peatükis on Heli Lehtsaar-Karma kirja pannud koja asutamise loo. Toonast aega meenutavad asutamise juures olnud Olev Saveli, Ants Käärma, Aavo Mölder ja koja esimene juht Märt Viileberg.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960