Autor: Sigrid Sõrmus • 3. märts 2022

Eesti künnimeistrid loobusid Venemaal toimuval MMil osalemisest

Kaspar Järvala künniklubi liikmed, möödunud aasta septembris Eesti künnimeistriteks pärjatud Kaspar Järvala ja Priit Puuorg teatasid, et loobuvad tänavu augustis Venemaal Leningradi oblastis kavandatud maailma künnimeistrivõistlustest.
Eesti künnimeistrivõistlused 2021.
Foto: Oleg Hartsenko

"Mulluste Eesti künnimeistritena valmistusime 67. maailmameistrivõistlusteks, mis peaks toimuma 13.-14. augustil Venemaal Leningradi oblastis. Oleme Venemaa lahtistel künnivõistlustel osalenud edukalt aastatel 2014-2019 ja kündnud 2018. aastal Suzdalis peetud Euroopa künnivõistlustel. Selle ajaga on meil kujunenud sõbralikud suhted Venemaa kündjatega," kirjutasid Kaspar Järvala ja Priit Puuorg oma pöördumises Eesti Künniseltsi juhatuse liikmele Margus Ameerikasele, kes esindab Eesti Künniseltsi Rahvusvahelises Künniorganisatsioonis WPO.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960