Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 10. august 2023

Majandustulemused | Kõvasti käivet kasvatanud Saimre Agro Grupp seljatas kahjumi ja mitmekordistas kasumi

Saimre Agro Grupp OÜ teenis 2022. aastal 16,8 miljoni eurose käibe juures 2,5 miljonit eurot ärikasumit. Kusjuures viimane kasvas aasta varasemaga võrreldes lausa 482% - 2021. aastal oli ettevõttel 0,6 miljoni euro suurune tegevuskahjum.
Viru Peekon ja Saimre Seakasvatus on ilmselt kõige efektiivsem seakasvatussüsteem Eestis, seda nii tootmisnäitajate kui kulude juhtimise osas.
Foto: Julia-Maria Linna

Teet Soormi, Mati Tuvi ja Toivo Tengi omandis olevasse kontserni OÜ Saimre Agro Grupp kuuluvad OÜ Saimre, Saimre Viljakasvatuse OÜ, Saimre Seakasvatuse OÜ ja Viru Peekon OÜ 100 % osalustega. Lisaks on Saimre Agro Grupil läbi kahe tütre, Viru Peekon OÜ ja Saimre Seakasvatuse OÜ 66,66 %-line osalus TÜ-s Ühinenud Seafarmid.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960