Autor: Martin Johannes Teder, Toomas Kelt • 18. august 2023

Joakim Helenius: peame harjuma kõrgemate toiduhindadega

Ettevõtja Joakim Helenius usub, et lähikuudel toiduainete hinnad poodides stabiliseeruvad, kuid veidi kõrgemal tasemel, millega olime lähiminevikus harjunud. Hindadest rääkis Helenius Äripäeva raadio hommikuprogrammis.
Joakim Helenius
Foto: Raul Mee

Ettevõtja ja investor Joakim Helenius on otseselt seotud ka toidutootmisega – tema ettevõtete seas on ka piimatootja Väätsa Agro. Praegu on olukord toiduaineturul keeruline – hinnad on väga kiiresti muutuvad ning stabiilsus saabub ehk lähikuudel, usub Helenius.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960