Autor: Kristjan Pruul • 21. august 2023

Michal mängis ka KIKi nõukogu ümber

Kliimaminister on hoos vastutusala asutuste nõukogude väljavahetamisega, lisaks riigimetsa majandamise keskusele toimusid esmaspäeval muudatused ka keskkonnainvesteeringute keskuses.
Kliimaminister Kristen Michal (Reformierakond).
Foto: Andras Kralla

Kliimaminister Kristen Michal (Reformierakond), lasi kutsuda sihtasutuse Keskkonnainvesteeringute Keskus nõukogust tagasi Andrus Umboja, Rait Pihelga ja Valeri Korbi. Nende asemel saavad nõukogu liikmeteks Rein Randver (SDE), Margot Roose (E200 rohemajanduse ekspert) ja Hannes Tamjärv.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960