Autor: Andre Anni • 1. detsember 2023

PRFoods alustas uut majandusaastat kahjumiga

Kuigi PRFoods alustas majandusaastat kahjumiga, oli tegevuskahjum poole väiksem kui aasta tagasi.
AS PRFoods avalikustas täna 2023./2024. majandusaasta esimese kvartali ja 3 kuu konsolideeritud auditeerimata vahearuanne.
Foto: Liis Treimann

Netokahjum oli 720 000 eurot võrreldes eelmise aasta 870 000 eurose kasumiga. Juhatuse sõnul tuleb arvestada, et eelmise aasta esimesel kvartalil oli ettevõttel erakordne finantstulu Rootsi üksuse müügist 1,7 miljonit eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960