Autor: Põllumajandus.ee • 2. aprill 2024

Muutus Keskkonnaameti järelevalveosakonna struktuur

Keskkonnaameti järelevalveosakonna struktuuri muudatusega loobub amet senisest maakondlikust struktuurist ja loob järelevalveosakonda kuus piirkondlikku bürood. Uus struktuur muudab järelevalveosakonna tegevuse tõhusamaks ja paindlikumaks.
Järelevalveosakond on Keskkonnaameti kõige suurem üksus, mis teeb järelevalvet looduskeskkonna ja –varade kasutamise üle kõigis valdkondades.
Foto: Unsplash

Keskkonnaameti peadirektori asetäitja järelevalve valdkonnas Olav Avarsalu sõnul on järelevalveosakonna struktuuri ja kooseisu muutmine seotud ümberkorraldustega töö juhtimisel ja rahaliste vahendite säästlikumal kasutamisel. „Näeme, et meil on võimalus teha järelevalveosakonna struktuuris ümberkorraldusi nii, et saame kõik praegused ülesanded täidetud efektiivsemalt ja väiksema hulga töötajatega. Sealjuures jääb palgafond samaks, mis võimaldab maksta teenistujatele konkurentsivõimelisemat töötasu. Struktuuri muudatus võimaldab ühtlustada ka büroode töökoormust,“ selgitas Avarsalu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960