Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 11. juuni 2024

Maailma juhtiv väetisetootja sai uue tegevjuhi

Väetisetootja EuroChem Group AG annab teada, et nimetas ettevõtte uueks tegevjuhiks Marc Hechleri.
EuroChem Group nimetas uueks tegevjuhiks Marc Hechleri.
Foto: EuroChem Group

Marc Hechleril on üle 20-aastane rahvusvaheline kogemus väetisetööstuses, sealhulgas viimased viis aastat on ta EuroChemi Euroopa regiooni juhtinud. Oma ametiaja jooksul on Hechler näidanud üles tugevat juhtimisvõimet, eelkõige mitme ümberstruktureerimisprojekti eduka elluviimise kaudu.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960