23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vändra Leib: ökotooteid ostavad noored pered

Vändra Leiva omanik ja juhataja Krista Assi ütles, et Tartus toimuval ökomessil ja poes ostavad nende tooteid ennekõike noored pered.

„Mahetooteid ostavad just noored 20aastates pered lastega, kes hoolivad tervisest ja vaatavad, mida nad söövad. Ka siia messile on tulnud palju selliseid, tore on vaadata,“ märkis Assi.

Vändra Leiva tooted on tõusu teel. „Praegu saab neid osta Selveritest, Kaubamajast ja Stockmannist. Sõlmisime just lepingu ka Rimiga, aga tooted ei ole veel sinna jõudnud. Mahekaupadest ei ole veel kuigi huvitatud Maksimarket ja Prisma. Küll loodame, et järgmisel aastal jõuab meie toodang Prismasse,“ selgitas ta, et varem kogetud eitav hoiaks mahetoodetele on kadumas.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960