Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 24. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Maaülikool ja Baltic Agro AS sõlmisid koostöölepingu

Maamessil pikendasid Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen ja Baltic Agro tegevdirektor Ants Puusta koostöölepingut.

Eelmine, viis aastat kehtinud leping oli edukalt mööda saanud ja nüüd oli aeg seada uusi eesmärke. Baltic Agro varustab jätkuvalt Maaülikooli teadureid põldkatseteks vajalike tarvikutega ning uudisena sisustab äsjavalminud Taastuvate Loodusressursside Teaduskeskuses ühe labori omapoolse sisustusega.

Jätkub ka Baltic Agro nimeliste stipendiumite väljaandmine teadustööde toetamiseks. Heaks tavaks on saanud Baltic Agro spetsialistide osalemine külalislektoritena õppetöös.

Eelmisel aastal  korraldati esmakordselt Eesti Maaülikooli Rõhu Katsejaamas Viljeluspäevad, kus osales kahel päeval kokku ligi tuhatkond põllumeest ja spetsialisti.

Taoline jätkuv, mõlemale poolele kasulik, koostöö annab kindlasti Maaülikoolile juurde praktilisi lahendusi ning tõstab õppetöö taset.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960