Autor: Kaisa Gabral • 27. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Marko Mihkelson: Venemaa üritab kehtestada oma reegleid

Riigikogu väliskomisjoni esimees Marko Mihkelson näeb Venemaa tollipiirangute piirangute taga Venemaa soovi oma tolliliidu reegleid Euroopale peale suruda, kirjutas ERR.

"Kui vaadata pikemat perioodi, varasemalt kehtestatud sisseveopiiranguid näiteks Leedu ja Hollandi tootjatele ja mitmele teisele Euroopas, siis mul on tunne, et Venemaa üritab kehtestada oma tolliliidu ruumis toimivaid reegleid ja võib-olla ka kompida teatud määral Euroopa Liidu kaubandusruumi võimekust reageerida sellistele sammudele, mida Venemaa on astunud," selgitas ta.

Mihkelson leidis, et Euroopa Komisjon peaks Venemaaga erinevatele Euroopa kaupadele kehtestatud piirangute üle tõsiselt rääkima, sest tõenäoliselt on neid tulemas veelgi.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960