Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 8. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Millal valitakse kaunimad vissid?

12. juunil kell 10.00 toimub Ülenurmel Põllumajandusmuuseumi territooriumil eesti holsteini ja eesti punase tõu näitus-konkurss VISS 2014. Mõlemat tõugu hindab tunnustatud ekspert Guido Simon Saksamaalt.

Osalema on oodatud kõik kaunimad lehmad üle Eesti! Valikute tegemisega alustavad peagi ETKÜ piirkondlikud aretusspetisalistid.

Kui kellelgi on soov osaleda, palun andke sellest oma piirkonna konsulendile teada.

19. juunil aga olete oodatud Upale, kus toimub SAARTE VISS 2014!

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960