Autor: Meelika Sander-Sõrmus • 4. november 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anu Ait kutsub koolituspäevale „Kvaliteetne silo - ajaloost tänaseni“

Anu Ait OÜ kutsub koolituspäevale, kus saab kuulda silokindlustuslisandite ajaloost, praegusest olukorrast silomaailmas ja uutest ning põnevatest arengutest.

Koolituspäev toimub 17. novembril 2015 Tartus Eesti Maaülikooli aulas (Kreutzwaldi 1a Tartu).

Kogunemine 9:30 ja orienteeruv koolituspäeva lõpp 16:00.

Kvaliteetse põhisööda tootmine koosneb paljudest faktoritest. Paremale toitainete säilimisele aitab kaasa bioloogiliste silokindlustuslisandite kasutamine ning parimad toitained saab väga heast seemnesegust.

Koolituspäeval jagavad omi teadmisi:

Juhan Oks  - Tähelepanekud silo tegemisel Eestis;prof. Meelis Ots - Söötjate nägemus kvaliteetsest silost;Markku Virkki (Soome) - Bakteriaalsete silokindlustuslisandite areng ja võrdluskatsed;Zanetta Chodorowska (Austria) - Biomin BioStabil – kaasaegne bioloogiline silokindlustuslisand;Siim Older - Kogemused erinevate seemnesegudega.

Registreerige ennast või kolleegi klikkides SIIA.

Üritus on TASUTA*, palume eelnevalt registreeruda hiljemalt 12. novembril.

*Mitteregistreerunutele kehtib osalustasu 35 eurot.

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960