Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit

Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit  Foto: Raul Mee

Kaheksa välisinvestorit soovivad osta piimandusturu nn paha poissi – aktsiaseltsi Tere, kelle farmeritest võlausaldajail on lootust piimaraha kätte saada vaid juhul, kui ettevõte jätkab uute omanikega.

Tere aktsiaid soovib osta kaheksa välisinvestorit, kelle seas pole Eesti, Venemaa ja Ukraina ettevõtteid, kirjutab Postimees. Ostuhuviliste nimesid ei tahtnud Tere juht ja omanik Oliver Kruuda konfidentsiaalsusnõudele viidates avaldada, kuid huviliste ringis on tema sõnul nii fonde-finantsinvestoreid kui ka mõjukaid välismaa ettevõtjaid, kes soovivad Teres kas osalist või tervikosalust omandada..

Kruuda ei teinud saladust, et soovib ise samuti Tere osanikuna jätkata, kuid tema hinnangul ei ole saneerimise järel eesseisev võimalik osaluse müük ainus stsenaarium. "Suureks sooviks on kaasata sarnane, rahvusvaheliselt võimas suurettevõte, nagu mul õnnestus Kaleviga, kus leidsin partneriks Orkla," ütles Kruuda.Eelmisel nädalal kogunenud Tere võlausaldajad leidsid, et usalduse taastamine on esmatähtis.Loe pikemalt Postimehest

Jaga lugu:
Seotud lood

Põllumajandus.ee suurtoetajad:

PÕLLUMAJANDUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad põllumajanduse uudised igal nädalal enda postkasti.

Põllumajandus.ee toetajad:

Meelika Sander-Sõrmus
Meelika Sander-Sõrmuspollumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Ana Madismäe
Ana MadismäeReklaamimüügi projektijuhtTel: 545 60 150