• 14.03.16, 16:20
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit

Kaheksa välisinvestorit soovivad osta piimandusturu nn paha poissi – aktsiaseltsi Tere, kelle farmeritest võlausaldajail on lootust piimaraha kätte saada vaid juhul, kui ettevõte jätkab uute omanikega.
Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit
  • Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit Foto: Raul Mee
Tere aktsiaid soovib osta kaheksa välisinvestorit, kelle seas pole Eesti, Venemaa ja Ukraina ettevõtteid, kirjutab Postimees. Ostuhuviliste nimesid ei tahtnud Tere juht ja omanik Oliver Kruuda konfidentsiaalsusnõudele viidates avaldada, kuid huviliste ringis on tema sõnul nii fonde-finantsinvestoreid kui ka mõjukaid välismaa ettevõtjaid, kes soovivad Teres kas osalist või tervikosalust omandada..
Kruuda ei teinud saladust, et soovib ise samuti Tere osanikuna jätkata, kuid tema hinnangul ei ole saneerimise järel eesseisev võimalik osaluse müük ainus stsenaarium. "Suureks sooviks on kaasata sarnane, rahvusvaheliselt võimas suurettevõte, nagu mul õnnestus Kaleviga, kus leidsin partneriks Orkla," ütles Kruuda.Eelmisel nädalal kogunenud Tere võlausaldajad leidsid, et usalduse taastamine on esmatähtis.Loe pikemalt Postimehest

Seotud lood

Uudised
  • 16.08.16, 21:41
Oliver Kruuda peeti maksukuriteos kahtlustatavana kinni
Täna hommikul pidasid maksu- ja tolliameti uurijad maksukuritegudes kahtlustatavatena kinni kuus isikut, kelle seas oli ka AS Tere juhatuse liige Oliver Kruuda.
Uudised
  • 01.03.16, 09:00
Piimatootjad nõuavad UP Varude pankrotti
Tere piimatööstusele piima vahendanud Oliver Kruuda äripartneri Aivo Pärna firma UP Varud on piimatootjatele võlgu üle kahe miljoni euro, olles seejuures võlausaldajate esindaja sõnul maksejõuetu ning Pärna lähikondsetele rahast tühjaks kanditud.
Uudised
  • 04.03.16, 11:00
Tere vahendaja raha rändas rallitiimile ja kirikuisale
Terele piima vahendamiseks loodud, kuid maksejõuetuks muutunud Aivo Pärna firmast UP Varud rändas üle poolteise miljoni Sander Pärna rallitiimile, firma asutanud kogudusejuhiga seotud firmale ja Pärna pangakontole.
Uudised
  • 17.08.16, 10:54
Tere: maksuameti menetlus ei mõjuta saneerimist
AS Tere teatas oma töötajatele, koostööpartneritele ja võlausaldajatele, et maksuameti ja prokuratuuri koostöös algatatud menetlus ei mõjuta saneerimisprotsessi.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele