Autorid: Põllumajandus.ee , põllumajandus.ee • 14. märts 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit

Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit
Foto: Raul Mee
Kaheksa välisinvestorit soovivad osta piimandusturu nn paha poissi – aktsiaseltsi Tere, kelle farmeritest võlausaldajail on lootust piimaraha kätte saada vaid juhul, kui ettevõte jätkab uute omanikega.

Tere aktsiaid soovib osta kaheksa välisinvestorit, kelle seas pole Eesti, Venemaa ja Ukraina ettevõtteid, kirjutab Postimees. Ostuhuviliste nimesid ei tahtnud Tere juht ja omanik Oliver Kruuda konfidentsiaalsusnõudele viidates avaldada, kuid huviliste ringis on tema sõnul nii fonde-finantsinvestoreid kui ka mõjukaid välismaa ettevõtjaid, kes soovivad Teres kas osalist või tervikosalust omandada..

Kruuda ei teinud saladust, et soovib ise samuti Tere osanikuna jätkata, kuid tema hinnangul ei ole saneerimise järel eesseisev võimalik osaluse müük ainus stsenaarium. "Suureks sooviks on kaasata sarnane, rahvusvaheliselt võimas suurettevõte, nagu mul õnnestus Kaleviga, kus leidsin partneriks Orkla," ütles Kruuda.Eelmisel nädalal kogunenud Tere võlausaldajad leidsid, et usalduse taastamine on esmatähtis.Loe pikemalt Postimehest

Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Põllumajanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Meelika Sander-SõrmusPõllumajandus.ee juhtTel: 555 33 789
Jaanus SarapuuReklaami projektijuhtTel: 5166 960