• 14.04.16, 08:43
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kruuda Tere piimatööstusel kaks ostuhuvilist

Oliver Kruudale on Tere piimatööstuse ostmiseks teinud konkureerivad pakkumised Maag Grupp ja Lõuna-Eestis piimafarme kokku ostnud rallisõitja Raul Jeets.
Kruuda Tere piimatööstusel kaks ostuhuvilist
  • Kruuda Tere piimatööstusel kaks ostuhuvilist Foto: Raul Mee
Postimees
 
Oliver Kruuda
 
Jeets ja tema äripartnerid, kelle ettevõtete portfelli kuuluvad näiteks Põlva Agro, Hummuli Agro ja Väimela Põllumajanduse Osaühing, hindavad Tere potentsiaali kõrgeks ning peavad laienemisplaane.Kruuda jätkamine Tere aktsionärina pole Jeetsi sõnul võimatu, kuid Maag Grupp, mis teatas eelmisel nädalal soovist osta Tere piimatööstus 60 miljoni euro eest, deklareeris, et ei soovi Kruudat partnerite seas näha.Loe lähemalt Postimehest

Seotud lood

Uudised
  • 24.05.16, 18:19
Tere saneerimiskava sai eksperdid
Harju maakohus otsustas finantsraskustes piimatööstuse AS Tere kohtule esitatud saneerimiskava hindamiseks määrata eksperdid.
Uudised
  • 16.08.16, 21:41
Oliver Kruuda peeti maksukuriteos kahtlustatavana kinni
Täna hommikul pidasid maksu- ja tolliameti uurijad maksukuritegudes kahtlustatavatena kinni kuus isikut, kelle seas oli ka AS Tere juhatuse liige Oliver Kruuda.
Uudised
  • 14.03.16, 16:20
Kruuda: Terest huvitub kaheksa välisinvestorit
Kaheksa välisinvestorit soovivad osta piimandusturu nn paha poissi – aktsiaseltsi Tere, kelle farmeritest võlausaldajail on lootust piimaraha kätte saada vaid juhul, kui ettevõte jätkab uute omanikega.
Uudised
  • 08.02.16, 09:00
Hapuks läinud piimaäri lõppes jõuvõtetega
Põlva ja Austria ettevõtjate koostöö lõppes viis aastat kestnud vägikaikaveo ning teravate kohtulahingutega, kus kahju kannatasid kokkuvõttes mõlemad.
  • ST
Sisuturundus
  • 09.09.24, 17:50
Ekspert: kõrreliste umbrohtudega tuleb tegeleda juba sügisel, muidu läheb olukord käest
Kuna aasta-aastalt esineb kõrreliste umbrohtude tõrjega aina enam probleeme, on väga oluline saada need kontrolli alla juba sügisel. Taimekaitsevahendite esindaja Nordisk Alkali tehniline nõustaja/turundusjuht Ann Raukas nendib, et pikkadel sügistel peab kultuur konkureerima umbrohuga nii toitainete kui ka valguse osas ning lisaks loob tihe ja umbrohurikas taimik soodsad tingimused taimehaiguste levikuks.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Põllumajandus esilehele